2pvcdeuren

Waarom aluminium ramen en deuren van aliplast

Licht en sterk
Aluminium is een licht, maar zeer sterk materiaal wat je overal terugvind in elk facet van de moderne bouwindustrie. Van ramen, deuren en serres in privéwoningen tot gordijngevels in de hoogbouw.

Zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk
Aluminium is zeer duurzaam, enorm bestendig tegen corrosie en zeer onderhoudsvriendelijk. Zo rekent men de levensduur van aluminium niet in jaren, maar in deccenia. Tevens is aluminium uitstekend recyclebaar.

Uitgebreid productaanbod
AA-Kozijnen levert een zeer uitgebreid productgamma aan aluminium systemen. Dit alles kan geleverd worden met een breed kleurengamma, houtnerf structuur,lakanodisatie, metallic kleuren etc… voor een ieder wat wils…
AA-kozijnen installeert ook vele aluminium gevelsystemen in winkels, industrie- en hoogbouw.

Hoogwaardig design en kwaliteit
De systemen van Aliplast zijn zeer innovatief en modern, kiest u voor aluminium, dan kiest u voor jarenlang zorgeloos wooncomfort van hoge kwaliteit.

Veilig en warm
De systemen van Aliplast zijn ontworpen om koude en ongewenste bezoekers buiten te houden. Ze hebben dan ook een hoge inbraakveiligheid en thermische isolatie! Overtuig uzelf en vraag een van onze vertegenwoordigers naar de vele mogelijkheden.